100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA CX-5 2.2 D AWD 175PK
Bouwjaar 04.2012 - 02.2017

Fuseekogels MAZDA CX-5 (KE, GH) 2.2 D AWD

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

Verschillende stuurdelen voor op uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen én super gemakkelijk altijd de juiste onderdelen voor op uw auto vinden via onze kentekencheck. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Elke MAZDA CX-5 (KE, GH) 2.2 D AWD heeft een eigen VIN-nummer. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

Fuseekogels voor uw MAZDA CX-5 (KE, GH) bestellen

Bij de APK wordt er goed gelet op de stuuronderdelen, want deze zijn heel belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Daarbij zit er een soort vet in de kogelgewrichten. Dit vet mag er niet uit lopen. Ook hier kijkt de APK-meester naar, aangezien dit vet erg belangrijk is voor de levensduur van de banden. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren vaak (of tijdens een onderhoudsbeurt) op speling of andere defecten te controleren. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Speling op uw fuseekogel

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Al deze onderdelen hebben te maken met de stuurrichting en de wielophanging van de auto. Al deze onderdelen zijn erg belangrijk voor de veiligheid van het voertuig. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LANCIABUICKCITROENSUBARU.