100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA CX-5 2.0 150 PK
Bouwjaar 03.2018 - tot heden

Fuseekogels MAZDA CX-5 (KF) 2.0

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Speling op uw fuseekogel

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA CX-5 (KF) 2.0 komen. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren de stuurdelen van een auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MASERATILANCIAFERRARI.

Fuseekogels voor uw MAZDA CX-5 (KF) bestellen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637

Fuseekogel voor uw auto kopen

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.