100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA CX-5 2.2 D AWD 175PK
Bouwjaar 05.2017 - heden

Fuseekogels MAZDA CX-5 (KF) 2.2 D AWD

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. De stabilisatorstangen of stuurkogels van AutoOnderdelenExpert.nl zijn erg goedkoop waardoor het geen prijzig klusje is. Daarbij zit er een soort vet in de kogelgewrichten. Dit vet mag er niet uit lopen. Ook hier kijkt de APK-meester naar, aangezien dit vet erg belangrijk is voor de levensduur van de banden. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

Speling op uw fuseekogel

Wij controleren altijd bij de MAZDA CX-5 (KF) 2.2 D AWD dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor.

Fuseekogels voor uw MAZDA CX-5 (KF) bestellen

Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA past.