Tijdens Pinksteren zijn wij gesloten. Vandaag besteld is dinsdag verzonden.
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA CX-5 2.2 D AWD 184 PK
Bouwjaar 06.2018 - tot heden

Fuseekogels MAZDA CX-5 (KF) 2.2 D AWD

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogels voor uw MAZDA CX-5 (KF) 2.2 D AWD bestellen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA CX-5 (KF) past. Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee. Bij de APK wordt er goed gelet op de stuuronderdelen, want deze zijn heel belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Wij controleren altijd bij de MAZDA dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Fuseekogel voor uw auto kopen

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren de stuurdelen van een auto. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen en nieuwe glijbussen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CADILLACMERCEDES-BENZIVECOHYUNDAISMART.

Speling op uw fuseekogel

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Verschillende stuurdelen voor op uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen én super gemakkelijk altijd de juiste onderdelen voor op uw auto vinden via onze kentekencheck. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.