100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA CX-5 2.5 188PK
Bouwjaar 05.2017 - heden

Fuseekogels MAZDA CX-5 (KF) 2.5

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogels voor uw MAZDA CX-5 (KF) 2.5 bestellen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA CX-5 (KF). Al deze onderdelen hebben te maken met de stuurrichting en de wielophanging van de auto. Al deze onderdelen zijn erg belangrijk voor de veiligheid van het voertuig. Elke MAZDA heeft een eigen VIN-nummer. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren de stuurdelen van een auto.

Speling op uw fuseekogel

Gietijzer komt minder vaak voor als component. Bij de APK wordt er goed gelet op de stuuronderdelen, want deze zijn heel belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DACIANISSANFIAT. De stabilisatorstang kan het beste per paar vervangen worden. De linker- als de rechterkant krijgen namelijk dezelfde krachten te verduren. Dit geldt ook voor stuur- en fuseekogels. Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee.