100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA CX-5 2.5 AWD 188PK
Bouwjaar 05.2018 - heden

Fuseekogels MAZDA CX-5 (KF) 2.5 AWD

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogels voor uw MAZDA CX-5 (KF) 2.5 AWD bestellen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA CX-5 (KF), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. De stabilisatorstang kan het beste per paar vervangen worden. De linker- als de rechterkant krijgen namelijk dezelfde krachten te verduren. Dit geldt ook voor stuur- en fuseekogels. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren de stuurdelen van een auto.

Speling op uw fuseekogel

Al deze onderdelen hebben te maken met de stuurrichting en de wielophanging van de auto. Al deze onderdelen zijn erg belangrijk voor de veiligheid van het voertuig. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Daarbij zit er een soort vet in de kogelgewrichten. Dit vet mag er niet uit lopen. Ook hier kijkt de APK-meester naar, aangezien dit vet erg belangrijk is voor de levensduur van de banden. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassis-onderdelen op de auto gemonteerd zitten. Deze onderdelen zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging bij het besturen van de auto. Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.