100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA CX-7 2.2 MZR-CD AWD 163PK
Bouwjaar 01.2012 - 03.2013

Fuseekogels MAZDA CX-7 (ER) 2.2 MZR-CD AWD

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Speling op uw fuseekogel

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Wij controleren altijd bij de MAZDA CX-7 (ER) 2.2 MZR-CD AWD dealer of de onderdelen passen op uw auto. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA CX-7 (ER), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.

Fuseekogels voor uw MAZDA bestellen

Verschillende stuurdelen voor op uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen én super gemakkelijk altijd de juiste onderdelen voor op uw auto vinden via onze kentekencheck. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Daarbij zit er een soort vet in de kogelgewrichten. Dit vet mag er niet uit lopen. Ook hier kijkt de APK-meester naar, aangezien dit vet erg belangrijk is voor de levensduur van de banden. Speling op een fuseekogel of stabilisatorstang zorgt voor onregelmatig rijgedrag en slijtage aan de wielen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ROVERSUZUKISKODALEXUS.