100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA MPV II 2.3 141PK
Bouwjaar 07.2002 - 02.2006

Fuseekogels MAZDA MPV II (LW) 2.3

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogels voor uw MAZDA MPV II (LW) 2.3 bestellen

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA MPV II (LW), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt.

Speling op uw fuseekogel

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JAGUARSMARTPEUGEOTALFA ROMEO. Bij de APK wordt er goed gelet op de stuuronderdelen, want deze zijn heel belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. De stabilisatorstang kan het beste per paar vervangen worden. De linker- als de rechterkant krijgen namelijk dezelfde krachten te verduren. Dit geldt ook voor stuur- en fuseekogels. Al deze onderdelen hebben te maken met de stuurrichting en de wielophanging van de auto. Al deze onderdelen zijn erg belangrijk voor de veiligheid van het voertuig. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.