100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA MPV II 3.0 203PK
Bouwjaar 01.2002 - 05.2006

Fuseekogels MAZDA MPV II (LW) 3.0

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogels voor uw MAZDA MPV II (LW) 3.0 bestellen

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA MPV II (LW), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Al deze onderdelen hebben te maken met de stuurrichting en de wielophanging van de auto. Al deze onderdelen zijn erg belangrijk voor de veiligheid van het voertuig.

Speling op uw fuseekogel

De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CADILLACOLDSMOBILEMGBUICK. Daarbij zit er een soort vet in de kogelgewrichten. Dit vet mag er niet uit lopen. Ook hier kijkt de APK-meester naar, aangezien dit vet erg belangrijk is voor de levensduur van de banden. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassis-onderdelen op de auto gemonteerd zitten. Deze onderdelen zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging bij het besturen van de auto. Gietijzer komt minder veel voor als component. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.