100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA MX-3 1.5 i 120PK
Bouwjaar 07.1991 - 12.1997

Fuseekogels MAZDA MX-3 (EC) 1.5 i

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw MAZDA MX-3
Deze past mogelijk niet op uw auto
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Populaire keuze
Originele kwaliteitArtikelnr: 220126
Op voorraad, morgen gratis in huis!
voorzijde, links of rechts, ondervoorzijde, links of rechts, onder
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
2 jaar garantie
Beste prijs/kwaliteit
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Ø conus diameter: 18 mm
Gewicht: 0,82 kg
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts, onder
44% Korting
16,12
28,78
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

De stabilisatorstang kan het beste per paar vervangen worden. De linker- als de rechterkant krijgen namelijk dezelfde krachten te verduren. Dit geldt ook voor stuur- en fuseekogels. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA MX-3 (EC) 1.5 i, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Verschillende stuurdelen voor op uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen én super gemakkelijk altijd de juiste onderdelen voor op uw auto vinden via onze kentekencheck. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling.

Speling op uw fuseekogel

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA MX-3 (EC) past.

Fuseekogels voor uw MAZDA bestellen

De stabilisatorstangen of stuurkogels van AutoOnderdelenExpert.nl zijn erg goedkoop waardoor het geen prijzig klusje is. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren vaak (of tijdens een onderhoudsbeurt) op speling of andere defecten te controleren. Bij de APK wordt er goed gelet op de stuuronderdelen, want deze zijn heel belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.