100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA MX-3 1.6 90 PK
Bouwjaar 05.1991 - 10.1993

Fuseekogels MAZDA MX-3 (EC) 1.6

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw MAZDA MX-3
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 220124
Voor 17:00 besteld, uiterlijk dinsdag gratis in huis!
voorzijde, links of rechts, ondervoorzijde, links of rechts, onder
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Ø conus diameter: 16 mm
vanaf chassis nr.: 126547
Gewicht: 0,63 kg
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts, onder
59% Korting
17,13
41,79
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
Fuseekogels achterzijde

Speling op uw fuseekogel

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA MX-3 (EC) 1.6, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Al deze onderdelen hebben te maken met de stuurrichting en de wielophanging van de auto. Al deze onderdelen zijn erg belangrijk voor de veiligheid van het voertuig. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren vaak (of tijdens een onderhoudsbeurt) op speling of andere defecten te controleren. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg.

Fuseekogels voor uw MAZDA MX-3 (EC) bestellen

De stabilisatorstangen of stuurkogels van AutoOnderdelenExpert.nl zijn erg goedkoop waardoor het geen prijzig klusje is. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA past.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.