100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA MX-3 1.6 i 110PK
Bouwjaar 11.1993 - 09.1998

Fuseekogels MAZDA MX-3 (EC) 1.6 i

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogels voor uw MAZDA MX-3 (EC) 1.6 i bestellen

Speling op een fuseekogel of stabilisatorstang zorgt voor onregelmatig rijgedrag en slijtage aan de wielen. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Speling op uw fuseekogel

Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Wij controleren altijd bij de MAZDA MX-3 (EC) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Verschillende stuurdelen voor op uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen én super gemakkelijk altijd de juiste onderdelen voor op uw auto vinden via onze kentekencheck. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren de stuurdelen van een auto.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OPELCHEVROLETLEXUS. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. De stabilisatorstang kan het beste per paar vervangen worden. De linker- als de rechterkant krijgen namelijk dezelfde krachten te verduren. Dit geldt ook voor stuur- en fuseekogels. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren vaak (of tijdens een onderhoudsbeurt) op speling of andere defecten te controleren.