100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA MX-3 1.6 i 107 PK
Bouwjaar 11.1993 - 09.1998

Fuseekogels MAZDA MX-3 (EC) 1.6 i

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw MAZDA MX-3
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 220126
Voor 17:00 besteld, uiterlijk vrijdag gratis in huis!
voorzijde, links of rechts, ondervoorzijde, links of rechts, onder
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Ø conus diameter: 18 mm
->ch.nr.: 126548
Gewicht: 0,88 kg
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts, onder
65% Korting
13,98
39,93
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
Fuseekogels achterzijde

Speling op uw fuseekogel

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA MX-3 (EC) 1.6 i past. De stabilisatorstangen of stuurkogels van AutoOnderdelenExpert.nl zijn erg goedkoop waardoor het geen prijzig klusje is. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ABS, Zimmermann, Pagid, Bosch, Bendix, Rofren, Brembo, Lucas, ATE en TRW Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Speling op een fuseekogel of stabilisatorstang zorgt voor onregelmatig rijgedrag en slijtage aan de wielen. Elke MAZDA MX-3 (EC) heeft een eigen VIN-nummer. Bij de APK wordt er goed gelet op de stuuronderdelen, want deze zijn heel belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen.

Fuseekogels voor uw MAZDA bestellen

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Al deze onderdelen hebben te maken met de stuurrichting en de wielophanging van de auto. Al deze onderdelen zijn erg belangrijk voor de veiligheid van het voertuig.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.