100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA MX-5 II 1.8 16V 146PK
Bouwjaar 11.2000 - 10.2005

Fuseekogels MAZDA MX-5 II (NB) 1.8 16V

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Speling op uw fuseekogel

Verschillende stuurdelen voor op uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen én super gemakkelijk altijd de juiste onderdelen voor op uw auto vinden via onze kentekencheck. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA MX-5 II (NB) 1.8 16V past. Daarbij zit er een soort vet in de kogelgewrichten. Dit vet mag er niet uit lopen. Ook hier kijkt de APK-meester naar, aangezien dit vet erg belangrijk is voor de levensduur van de banden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VAUXHALLTOYOTAPORSCHE.

Fuseekogels voor uw MAZDA MX-5 II (NB) bestellen

De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Je kunt bij ons betalen via PayPal en AfterPay Bij de APK wordt er goed gelet op de stuuronderdelen, want deze zijn heel belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. De stabilisatorstangen of stuurkogels van AutoOnderdelenExpert.nl zijn erg goedkoop waardoor het geen prijzig klusje is.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Wij werken met de volgende toeleveranciers: TRW, Bosch, Pagid, Rofren en Lucas Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.