100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA MX-5 II 1.8 140PK
Bouwjaar 01.1998 - 07.2002

Fuseekogels MAZDA MX-5 II (NB) 1.8

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren de stuurdelen van een auto. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel.

Fuseekogels voor uw MAZDA MX-5 II (NB) 1.8 bestellen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA MX-5 II (NB) past. Bij de APK wordt er goed gelet op de stuuronderdelen, want deze zijn heel belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HYUNDAIIVECOCADILLAC. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee.

Speling op uw fuseekogel

Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren vaak (of tijdens een onderhoudsbeurt) op speling of andere defecten te controleren. Elke MAZDA heeft een eigen VIN-nummer. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassis-onderdelen op de auto gemonteerd zitten. Deze onderdelen zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging bij het besturen van de auto. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur.