100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA MX-6 2.5 24V 167 PK
Bouwjaar 02.1993 - 11.1995

Fuseekogels MAZDA MX-6 (GE) 2.5 24V

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Speling op uw fuseekogel

Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur.

Fuseekogels voor uw MAZDA MX-6 (GE) 2.5 24V bestellen

De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MGIVECOINFINITI.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA MX-6 (GE). Wij controleren altijd bij de MAZDA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.