100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA MX-6 2.5 i 24V 163PK
Bouwjaar 08.1994 - 02.1997

Fuseekogels MAZDA MX-6 (GE) 2.5 i 24V

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogels voor uw MAZDA MX-6 (GE) 2.5 i 24V bestellen

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren vaak (of tijdens een onderhoudsbeurt) op speling of andere defecten te controleren. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

Fuseekogel voor uw auto kopen

De stabilisatorstangen of stuurkogels van AutoOnderdelenExpert.nl zijn erg goedkoop waardoor het geen prijzig klusje is. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Speling op een fuseekogel of stabilisatorstang zorgt voor onregelmatig rijgedrag en slijtage aan de wielen. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassis-onderdelen op de auto gemonteerd zitten. Deze onderdelen zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging bij het besturen van de auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA MX-6 (GE), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Speling op uw fuseekogel

Verschillende stuurdelen voor op uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen én super gemakkelijk altijd de juiste onderdelen voor op uw auto vinden via onze kentekencheck. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. De stabilisatorstang kan het beste per paar vervangen worden. De linker- als de rechterkant krijgen namelijk dezelfde krachten te verduren. Dit geldt ook voor stuur- en fuseekogels. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.