100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA PREMACY 2.3 SVT 166PK
Bouwjaar 02.2005 - 03.2005

Fuseekogels MAZDA PREMACY (CP) 2.3 SVT

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PEUGEOTALFA ROMEODAEWOO. Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassis-onderdelen op de auto gemonteerd zitten. Deze onderdelen zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging bij het besturen van de auto. Houdt u altijd rekening met zondagen, feestdagen en weekend.

Speling op uw fuseekogel

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA PREMACY (CP) 2.3 SVT. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA PREMACY (CP) komen.

Fuseekogels voor uw MAZDA bestellen

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden. De stabilisatorstang kan het beste per paar vervangen worden. De linker- als de rechterkant krijgen namelijk dezelfde krachten te verduren. Dit geldt ook voor stuur- en fuseekogels.