100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA XEDOS 6 2.0 V6 144PK
Bouwjaar 01.1992 - 05.1994

Fuseekogels MAZDA XEDOS 6 (CA) 2.0 V6

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu. De stabilisatorstang kan het beste per paar vervangen worden. De linker- als de rechterkant krijgen namelijk dezelfde krachten te verduren. Dit geldt ook voor stuur- en fuseekogels. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

Fuseekogels voor uw MAZDA XEDOS 6 (CA) 2.0 V6 bestellen

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: TOYOTAPORSCHEBUICK.

Speling op uw fuseekogel

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA XEDOS 6 (CA) komen. Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.