100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA XEDOS 6 2.0 V6 140PK
Bouwjaar 06.1994 - 10.1999

Fuseekogels MAZDA XEDOS 6 (CA) 2.0 V6

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Daarbij zit er een soort vet in de kogelgewrichten. Dit vet mag er niet uit lopen. Ook hier kijkt de APK-meester naar, aangezien dit vet erg belangrijk is voor de levensduur van de banden. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. De stabilisatorstangen of stuurkogels van AutoOnderdelenExpert.nl zijn erg goedkoop waardoor het geen prijzig klusje is.

Fuseekogels voor uw MAZDA XEDOS 6 (CA) 2.0 V6 bestellen

Houdt u altijd rekening met weekend, zondagen en feestdagen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA XEDOS 6 (CA) past. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Speling op uw fuseekogel

Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren vaak (of tijdens een onderhoudsbeurt) op speling of andere defecten te controleren. Je kunt bij ons betalen via PayPal en iDeal De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA.