100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ 190 (W201) Turbo-D 2.5 126 PK
Bouwjaar 02.1988 - 08.1993

Fuseekogels MERCEDES-BENZ 190 (W201) Turbo-D 2.5

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Speling op uw fuseekogel

Daarbij zit er een soort vet in de kogelgewrichten. Dit vet mag er niet uit lopen. Ook hier kijkt de APK-meester naar, aangezien dit vet erg belangrijk is voor de levensduur van de banden. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ 190 (W201) Turbo-D 2.5, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. Verschillende stuurdelen voor op uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen én super gemakkelijk altijd de juiste onderdelen voor op uw auto vinden via onze kentekencheck. Speling op een fuseekogel of stabilisatorstang zorgt voor onregelmatig rijgedrag en slijtage aan de wielen.

Fuseekogels voor uw MERCEDES-BENZ 190 (W201) bestellen

U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HYUNDAIBEDFORDOLDSMOBILE. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ komen.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Al deze onderdelen hebben te maken met de stuurrichting en de wielophanging van de auto. Al deze onderdelen zijn erg belangrijk voor de veiligheid van het voertuig. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.