100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ /8 Coupé (W114) 250 C 2.8 130 PK
Bouwjaar 06.1972 - 11.1976

Fuseekogels MERCEDES-BENZ /8 Coupé (W114) 250 C 2.8

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Daarbij zit er een soort vet in de kogelgewrichten. Dit vet mag er niet uit lopen. Ook hier kijkt de APK-meester naar, aangezien dit vet erg belangrijk is voor de levensduur van de banden. Bij de APK wordt er goed gelet op de stuuronderdelen, want deze zijn heel belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden.

Speling op uw fuseekogel

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LADAMITSUBISHIMG. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ /8 Coupé (W114) 250 C 2.8 dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Fuseekogels voor uw MERCEDES-BENZ /8 Coupé (W114) bestellen

Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren vaak (of tijdens een onderhoudsbeurt) op speling of andere defecten te controleren. Al deze onderdelen hebben te maken met de stuurrichting en de wielophanging van de auto. Al deze onderdelen zijn erg belangrijk voor de veiligheid van het voertuig. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.