100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ /8 (W114) 250 2.8 130 PK
Bouwjaar 06.1972 - 11.1976

Fuseekogels MERCEDES-BENZ /8 (W114) 250 2.8

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

Speling op een fuseekogel of stabilisatorstang zorgt voor onregelmatig rijgedrag en slijtage aan de wielen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ /8 (W114) 250 2.8 past. Je kunt bij ons betalen via Creditcard Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MASERATIALFA ROMEOPLYMOUTHDODGE.

Fuseekogels voor uw MERCEDES-BENZ /8 (W114) bestellen

Daarbij zit er een soort vet in de kogelgewrichten. Dit vet mag er niet uit lopen. Ook hier kijkt de APK-meester naar, aangezien dit vet erg belangrijk is voor de levensduur van de banden. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

Speling op uw fuseekogel

Houdt u altijd rekening met weekend en feestdagen. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan twintig jaar geleden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.