Tijdens Pinksteren zijn wij gesloten. Vandaag besteld is dinsdag verzonden.
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ /8 (W115) 240 D 65 PK
Bouwjaar 08.1973 - 01.1977

Fuseekogels MERCEDES-BENZ /8 (W115) 240 D

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Speling op uw fuseekogel

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ /8 (W115) 240 D past. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DODGEISUZUOPELTOYOTA. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Bij de APK wordt er goed gelet op de stuuronderdelen, want deze zijn heel belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637

Fuseekogels voor uw MERCEDES-BENZ /8 (W115) bestellen

Speling op een fuseekogel of stabilisatorstang zorgt voor onregelmatig rijgedrag en slijtage aan de wielen. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en Brembo De stabilisatorstangen of stuurkogels van AutoOnderdelenExpert.nl zijn erg goedkoop waardoor het geen prijzig klusje is.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.