100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ A-KLASSE (W168) A 160 CDI 60PK
Bouwjaar 07.1998 - 02.2001

Fuseekogels MERCEDES-BENZ A-KLASSE (W168) A 160 CDI

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogels voor uw MERCEDES-BENZ A-KLASSE (W168) A 160 CDI bestellen

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen, nieuwe glijbussen en nieuwe pistons. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMWTOYOTADACIAGMCDAFDAIHATSU. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren de stuurdelen van een auto. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren vaak (of tijdens een onderhoudsbeurt) op speling of andere defecten te controleren.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Daarbij zit er een soort vet in de kogelgewrichten. Dit vet mag er niet uit lopen. Ook hier kijkt de APK-meester naar, aangezien dit vet erg belangrijk is voor de levensduur van de banden. De stabilisatorstang kan het beste per paar vervangen worden. De linker- als de rechterkant krijgen namelijk dezelfde krachten te verduren. Dit geldt ook voor stuur- en fuseekogels. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ A-KLASSE (W168) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Speling op uw fuseekogel

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Rofren, Textar, Bosch, Jurid, Bendix, TRW, ATE, ABS, Lucas, Brembo, Zimmermann en Pagid Verschillende stuurdelen voor op uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen én super gemakkelijk altijd de juiste onderdelen voor op uw auto vinden via onze kentekencheck. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ komen.