100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ A-KLASSE (W168) A 190 125 PK
Bouwjaar 03.1999 - 08.2004

Fuseekogels MERCEDES-BENZ A-KLASSE (W168) A 190

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAMBORGHINIJEEPNISSANISUZU. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Al deze onderdelen hebben te maken met de stuurrichting en de wielophanging van de auto. Al deze onderdelen zijn erg belangrijk voor de veiligheid van het voertuig. Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Speling op uw fuseekogel

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme, nieuwe pistons, nieuwe rubberdelen, nieuwe glijbussen en nieuwe veren. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ A-KLASSE (W168) A 190, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen.

Fuseekogels voor uw MERCEDES-BENZ A-KLASSE (W168) bestellen

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer. Daarbij zit er een soort vet in de kogelgewrichten. Dit vet mag er niet uit lopen. Ook hier kijkt de APK-meester naar, aangezien dit vet erg belangrijk is voor de levensduur van de banden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.