100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ A-KLASSE (W168) A 190 Twin Engine 250PK
Bouwjaar 04.1999 - 02.2001

Fuseekogels MERCEDES-BENZ A-KLASSE (W168) A 190 Twin Engine

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Speling op uw fuseekogel

Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Elke MERCEDES-BENZ A-KLASSE (W168) A 190 Twin Engine heeft een eigen VIN-nummer. Speling op een fuseekogel of stabilisatorstang zorgt voor onregelmatig rijgedrag en slijtage aan de wielen.

Fuseekogels voor uw MERCEDES-BENZ A-KLASSE (W168) bestellen

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MINISMARTLOTUS. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren vaak (of tijdens een onderhoudsbeurt) op speling of andere defecten te controleren. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren de stuurdelen van een auto. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website.

Fuseekogel voor uw auto kopen

De stabilisatorstang kan het beste per paar vervangen worden. De linker- als de rechterkant krijgen namelijk dezelfde krachten te verduren. Dit geldt ook voor stuur- en fuseekogels. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Verschillende stuurdelen voor op uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen én super gemakkelijk altijd de juiste onderdelen voor op uw auto vinden via onze kentekencheck. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%.