Tijdens Pinksteren zijn wij gesloten. Vandaag besteld is dinsdag verzonden.
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ A-KLASSE (W169) E-CELL 68 PK
Bouwjaar 12.2010 - 06.2012

Fuseekogels MERCEDES-BENZ A-KLASSE (W169) E-CELL

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogels voor uw MERCEDES-BENZ A-KLASSE (W169) E-CELL bestellen

Vrijwel elke auto heeft meerdere chassis-onderdelen op de auto gemonteerd zitten. Deze onderdelen zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging bij het besturen van de auto. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee. Al deze onderdelen hebben te maken met de stuurrichting en de wielophanging van de auto. Al deze onderdelen zijn erg belangrijk voor de veiligheid van het voertuig. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. De stabilisatorstang kan het beste per paar vervangen worden. De linker- als de rechterkant krijgen namelijk dezelfde krachten te verduren. Dit geldt ook voor stuur- en fuseekogels. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen.

Speling op uw fuseekogel

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Houdt u altijd rekening met zondagen, feestdagen en weekend. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ A-KLASSE (W169) dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.