100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ B-KLASSE (W245) B 180 CDI 109PK
Bouwjaar 03.2005 - 11.2011

Fuseekogels MERCEDES-BENZ B-KLASSE (W245) B 180 CDI

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogels voor uw MERCEDES-BENZ B-KLASSE (W245) B 180 CDI bestellen

Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Verschillende stuurdelen voor op uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen én super gemakkelijk altijd de juiste onderdelen voor op uw auto vinden via onze kentekencheck.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Vrijwel elke auto heeft meerdere chassis-onderdelen op de auto gemonteerd zitten. Deze onderdelen zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging bij het besturen van de auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MGSMARTLAMBORGHINIJEEPSEAT. De stabilisatorstang kan het beste per paar vervangen worden. De linker- als de rechterkant krijgen namelijk dezelfde krachten te verduren. Dit geldt ook voor stuur- en fuseekogels. Elke MERCEDES-BENZ B-KLASSE (W245) heeft een eigen VIN-nummer.

Speling op uw fuseekogel

Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ. Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee.