100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ B-KLASSE (W245) B 200 136PK
Bouwjaar 03.2005 - 11.2011

Fuseekogels MERCEDES-BENZ B-KLASSE (W245) B 200

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ B-KLASSE (W245) B 200 past. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Verschillende stuurdelen voor op uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen én super gemakkelijk altijd de juiste onderdelen voor op uw auto vinden via onze kentekencheck. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

Speling op uw fuseekogel

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ B-KLASSE (W245) komen. Speling op een fuseekogel of stabilisatorstang zorgt voor onregelmatig rijgedrag en slijtage aan de wielen. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: TOYOTASSANGYONGDACIA.

Fuseekogels voor uw MERCEDES-BENZ bestellen

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassis-onderdelen op de auto gemonteerd zitten. Deze onderdelen zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging bij het besturen van de auto. Bij de APK wordt er goed gelet op de stuuronderdelen, want deze zijn heel belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Daarbij zit er een soort vet in de kogelgewrichten. Dit vet mag er niet uit lopen. Ook hier kijkt de APK-meester naar, aangezien dit vet erg belangrijk is voor de levensduur van de banden. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren de stuurdelen van een auto.