100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ C-KLASSE Cabriolet (A205) C 180 156 PK
Bouwjaar 06.2016 - tot heden

Fuseekogels MERCEDES-BENZ C-KLASSE Cabriolet (A205) C 180

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels achterzijde
Fuseekogels voorzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ C-KLASSE Cabriolet (A205) C 180 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Verschillende stuurdelen voor op uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen én super gemakkelijk altijd de juiste onderdelen voor op uw auto vinden via onze kentekencheck. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn.

Speling op uw fuseekogel

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Elke MERCEDES-BENZ C-KLASSE Cabriolet (A205) heeft een eigen VIN-nummer.

Fuseekogels voor uw MERCEDES-BENZ bestellen

Bij de APK wordt er goed gelet op de stuuronderdelen, want deze zijn heel belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren vaak (of tijdens een onderhoudsbeurt) op speling of andere defecten te controleren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LDVLEXUSSUBARUAUDI. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.