Wegens hemelvaart zijn wij gesloten. Vandaag besteld is zaterdag in huis.
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ C-KLASSE Cabriolet (A205) C 180 156 PK
Bouwjaar 06.2019 - tot heden

Fuseekogels MERCEDES-BENZ C-KLASSE Cabriolet (A205) C 180

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Speling op uw fuseekogel

Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren vaak (of tijdens een onderhoudsbeurt) op speling of andere defecten te controleren. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FORDLANCIAAUDITOYOTARENAULTDACIA. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE Cabriolet (A205) C 180.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Elke MERCEDES-BENZ C-KLASSE Cabriolet (A205) heeft een eigen VIN-nummer.

Fuseekogels voor uw MERCEDES-BENZ bestellen

Verschillende stuurdelen voor op uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen én super gemakkelijk altijd de juiste onderdelen voor op uw auto vinden via onze kentekencheck. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Daarbij zit er een soort vet in de kogelgewrichten. Dit vet mag er niet uit lopen. Ook hier kijkt de APK-meester naar, aangezien dit vet erg belangrijk is voor de levensduur van de banden. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.