100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ C-KLASSE Cabriolet (A205) C 200 d 160 PK
Bouwjaar 07.2018 - tot heden

Fuseekogels MERCEDES-BENZ C-KLASSE Cabriolet (A205) C 200 d

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Speling op uw fuseekogel

Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE Cabriolet (A205) C 200 d. Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Fuseekogel voor uw auto kopen

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. De stabilisatorstang kan het beste per paar vervangen worden. De linker- als de rechterkant krijgen namelijk dezelfde krachten te verduren. Dit geldt ook voor stuur- en fuseekogels. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Fuseekogels voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE Cabriolet (A205) bestellen

De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ komen. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LDVKIADAFINFINITI.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.