100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ C-KLASSE Cabriolet (A205) C 220 d 194 PK
Bouwjaar 04.2018 - tot heden

Fuseekogels MERCEDES-BENZ C-KLASSE Cabriolet (A205) C 220 d

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren de stuurdelen van een auto. Al deze onderdelen hebben te maken met de stuurrichting en de wielophanging van de auto. Al deze onderdelen zijn erg belangrijk voor de veiligheid van het voertuig. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden.

Speling op uw fuseekogel

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE Cabriolet (A205) C 220 d, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De stabilisatorstangen of stuurkogels van AutoOnderdelenExpert.nl zijn erg goedkoop waardoor het geen prijzig klusje is. Elke MERCEDES-BENZ C-KLASSE Cabriolet (A205) heeft een eigen VIN-nummer. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Fuseekogels voor uw MERCEDES-BENZ bestellen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ROVERMASERATIPONTIACFIAT. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassis-onderdelen op de auto gemonteerd zitten. Deze onderdelen zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging bij het besturen van de auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.