100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ C-KLASSE Cabriolet (A205) C 250 d 204PK
Bouwjaar 06.2016 - 05.2018

Fuseekogels MERCEDES-BENZ C-KLASSE Cabriolet (A205) C 250 d

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogels voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE Cabriolet (A205) C 250 d bestellen

Bij de APK wordt er goed gelet op de stuuronderdelen, want deze zijn heel belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. De stabilisatorstangen of stuurkogels van AutoOnderdelenExpert.nl zijn erg goedkoop waardoor het geen prijzig klusje is.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Vrijwel elke auto heeft meerdere chassis-onderdelen op de auto gemonteerd zitten. Deze onderdelen zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging bij het besturen van de auto. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE Cabriolet (A205) past. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHEVROLETLADAJAGUARPORSCHE. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

Speling op uw fuseekogel

Al deze onderdelen hebben te maken met de stuurrichting en de wielophanging van de auto. Al deze onderdelen zijn erg belangrijk voor de veiligheid van het voertuig. Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Pagid, Bosch, Textar, Bendix, Lucas, Rofren en Zimmermann De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.