100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ C-KLASSE Cabriolet (A205) C 300 d 245PK
Bouwjaar 07.2018 - heden

Fuseekogels MERCEDES-BENZ C-KLASSE Cabriolet (A205) C 300 d

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Speling op uw fuseekogel

Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren de stuurdelen van een auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ISUZUDAFHYUNDAINISSAN. Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ C-KLASSE Cabriolet (A205) C 300 d dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Daarbij zit er een soort vet in de kogelgewrichten. Dit vet mag er niet uit lopen. Ook hier kijkt de APK-meester naar, aangezien dit vet erg belangrijk is voor de levensduur van de banden.

Fuseekogels voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE Cabriolet (A205) bestellen

De stabilisatorstangen of stuurkogels van AutoOnderdelenExpert.nl zijn erg goedkoop waardoor het geen prijzig klusje is. Speling op een fuseekogel of stabilisatorstang zorgt voor onregelmatig rijgedrag en slijtage aan de wielen. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.