100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ C-KLASSE Coupé (C205) C 200 EQ Boost 184PK
Bouwjaar 05.2018 - heden

Fuseekogels MERCEDES-BENZ C-KLASSE Coupé (C205) C 200 EQ Boost

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Speling op een fuseekogel of stabilisatorstang zorgt voor onregelmatig rijgedrag en slijtage aan de wielen. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637

Fuseekogels voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE Coupé (C205) C 200 EQ Boost bestellen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE Coupé (C205), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme, nieuwe glijbussen, nieuwe pistons, nieuwe rubberdelen en nieuwe veren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MAZDASAABALFA ROMEODODGESUBARUISUZU. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ past. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.

Speling op uw fuseekogel

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..