100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ C-KLASSE Coupé (C205) C 300 245PK
Bouwjaar 10.2015 - 12.2018

Fuseekogels MERCEDES-BENZ C-KLASSE Coupé (C205) C 300

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ C-KLASSE Coupé (C205) C 300 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Speling op een fuseekogel of stabilisatorstang zorgt voor onregelmatig rijgedrag en slijtage aan de wielen. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

Speling op uw fuseekogel

Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. Bij de APK wordt er goed gelet op de stuuronderdelen, want deze zijn heel belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Al deze onderdelen hebben te maken met de stuurrichting en de wielophanging van de auto. Al deze onderdelen zijn erg belangrijk voor de veiligheid van het voertuig.

Fuseekogels voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE Coupé (C205) bestellen

Vrijwel elke auto heeft meerdere chassis-onderdelen op de auto gemonteerd zitten. Deze onderdelen zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging bij het besturen van de auto. De stabilisatorstang kan het beste per paar vervangen worden. De linker- als de rechterkant krijgen namelijk dezelfde krachten te verduren. Dit geldt ook voor stuur- en fuseekogels. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LINCOLNMGSSANGYONGVW VOLKSWAGEN. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ past. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op.