100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S202) C 200 T Kompressor 192 PK
Bouwjaar 11.1996 - 03.2001

Fuseekogels MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S202) C 200 T Kompressor

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S202) C 200 T Kompressor past. De stabilisatorstang kan het beste per paar vervangen worden. De linker- als de rechterkant krijgen namelijk dezelfde krachten te verduren. Dit geldt ook voor stuur- en fuseekogels. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SAABIVECOJAGUARSUZUKI. Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee.

Speling op uw fuseekogel

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen.

Fuseekogels voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S202) bestellen

Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan twintig jaar geleden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.