100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S202) C 240 T 170 PK
Bouwjaar 09.2000 - 03.2001

Fuseekogels MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S202) C 240 T

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogels voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S202) C 240 T bestellen

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S202), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden.

Speling op uw fuseekogel

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren vaak (of tijdens een onderhoudsbeurt) op speling of andere defecten te controleren. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ISUZUFERRARIDAFSMART.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Al deze onderdelen hebben te maken met de stuurrichting en de wielophanging van de auto. Al deze onderdelen zijn erg belangrijk voor de veiligheid van het voertuig. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. De stabilisatorstangen of stuurkogels van AutoOnderdelenExpert.nl zijn erg goedkoop waardoor het geen prijzig klusje is. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.