Wegens hemelvaart zijn wij gesloten. Vandaag besteld is zaterdag in huis.
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S203) C 180 129 PK
Bouwjaar 03.2001 - 05.2002

Fuseekogels MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S203) C 180

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogels voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S203) C 180 bestellen

Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S203) dealer of de onderdelen passen op uw auto. De stabilisatorstangen of stuurkogels van AutoOnderdelenExpert.nl zijn erg goedkoop waardoor het geen prijzig klusje is.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Verschillende stuurdelen voor op uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen én super gemakkelijk altijd de juiste onderdelen voor op uw auto vinden via onze kentekencheck. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel.

Speling op uw fuseekogel

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.