100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 180 156 PK
Bouwjaar 09.2014 - tot heden

Fuseekogels MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 180

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogels voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 180 bestellen

Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren vaak (of tijdens een onderhoudsbeurt) op speling of andere defecten te controleren. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) past. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren de stuurdelen van een auto.

Speling op uw fuseekogel

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MGMASERATICITROENLOTUS. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ komen. Al deze onderdelen hebben te maken met de stuurrichting en de wielophanging van de auto. Al deze onderdelen zijn erg belangrijk voor de veiligheid van het voertuig. Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.