100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 200 184 PK
Bouwjaar 09.2014 - 05.2018

Fuseekogels MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 200

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogels voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 200 bestellen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FIATSSANGYONGSAABJEEPMASERATI. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium.

Fuseekogel voor uw auto kopen

De stabilisatorstang kan het beste per paar vervangen worden. De linker- als de rechterkant krijgen namelijk dezelfde krachten te verduren. Dit geldt ook voor stuur- en fuseekogels. Elke MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) heeft een eigen VIN-nummer. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren vaak (of tijdens een onderhoudsbeurt) op speling of andere defecten te controleren. Bij de APK wordt er goed gelet op de stuuronderdelen, want deze zijn heel belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden.

Speling op uw fuseekogel

Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ komen. Speling op een fuseekogel of stabilisatorstang zorgt voor onregelmatig rijgedrag en slijtage aan de wielen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.