100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 200 d 160 PK
Bouwjaar 05.2018 - tot heden

Fuseekogels MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 200 d

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. Al deze onderdelen hebben te maken met de stuurrichting en de wielophanging van de auto. Al deze onderdelen zijn erg belangrijk voor de veiligheid van het voertuig. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Speling op uw fuseekogel

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: IVECOVOLVOJAGUARMINIBMW. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren de stuurdelen van een auto. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren vaak (of tijdens een onderhoudsbeurt) op speling of andere defecten te controleren. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 200 d.

Fuseekogels voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) bestellen

Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.