Wegens hemelvaart zijn wij gesloten. Vandaag besteld is zaterdag in huis.
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 220 d 4-matic 170 PK
Bouwjaar 04.2015 - 05.2018

Fuseekogels MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 220 d 4-matic

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogels voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 220 d 4-matic bestellen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: IVECOSSANGYONGBEDFORDCADILLACLAND ROVER.

Speling op uw fuseekogel

Bij de APK wordt er goed gelet op de stuuronderdelen, want deze zijn heel belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Fuseekogel voor uw auto kopen

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Speling op een fuseekogel of stabilisatorstang zorgt voor onregelmatig rijgedrag en slijtage aan de wielen. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.