100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 350 e 279PK
Bouwjaar 02.2015 - 05.2018

Fuseekogels MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 350 e

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Speling op uw fuseekogel

Speling op een fuseekogel of stabilisatorstang zorgt voor onregelmatig rijgedrag en slijtage aan de wielen. Al deze onderdelen hebben te maken met de stuurrichting en de wielophanging van de auto. Al deze onderdelen zijn erg belangrijk voor de veiligheid van het voertuig. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 350 e past. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren de stuurdelen van een auto.

Fuseekogels voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) bestellen

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Gietijzer komt minder veel voor als component. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee.