100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W202) C 200 D 75PK
Bouwjaar 03.1993 - 05.2000

Fuseekogels MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W202) C 200 D

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLERFORDIVECO. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie.

Fuseekogels voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W202) C 200 D bestellen

Bij de APK wordt er goed gelet op de stuuronderdelen, want deze zijn heel belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W202) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Indien gewenst kunt u uw onderdelen ook ophalen bij ons in Ermelo.

Speling op uw fuseekogel

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren vaak (of tijdens een onderhoudsbeurt) op speling of andere defecten te controleren. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. De stabilisatorstangen of stuurkogels van AutoOnderdelenExpert.nl zijn erg goedkoop waardoor het geen prijzig klusje is. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ past.