100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W202) C 200 D 88 PK
Bouwjaar 10.1996 - 05.2000

Fuseekogels MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W202) C 200 D

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogels voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W202) C 200 D bestellen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W202). Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren de stuurdelen van een auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SMARTMGPORSCHEAUDILEXUS.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Speling op uw fuseekogel

Verschillende stuurdelen voor op uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen én super gemakkelijk altijd de juiste onderdelen voor op uw auto vinden via onze kentekencheck. Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.