100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W202) C 200 Kompressor 180 PK
Bouwjaar 10.1995 - 05.2000

Fuseekogels MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W202) C 200 Kompressor

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogels voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W202) C 200 Kompressor bestellen

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren vaak (of tijdens een onderhoudsbeurt) op speling of andere defecten te controleren. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W202). Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SAABSUBARUISUZUKIA. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Vrijwel elke auto heeft meerdere chassis-onderdelen op de auto gemonteerd zitten. Deze onderdelen zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging bij het besturen van de auto. De stabilisatorstang kan het beste per paar vervangen worden. De linker- als de rechterkant krijgen namelijk dezelfde krachten te verduren. Dit geldt ook voor stuur- en fuseekogels. Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer. Indien gewenst kunt u uw onderdelen ook ophalen bij ons in Ermelo. Bij de APK wordt er goed gelet op de stuuronderdelen, want deze zijn heel belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden.

Speling op uw fuseekogel

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.