100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W205) C 160 129PK
Bouwjaar 06.2019 - heden

Fuseekogels MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W205) C 160

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogels voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W205) C 160 bestellen

Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren vaak (of tijdens een onderhoudsbeurt) op speling of andere defecten te controleren. Bij de APK wordt er goed gelet op de stuuronderdelen, want deze zijn heel belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE (W205), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Verschillende stuurdelen voor op uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen én super gemakkelijk altijd de juiste onderdelen voor op uw auto vinden via onze kentekencheck. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ.

Speling op uw fuseekogel

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Brembo en Lucas Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Speling op een fuseekogel of stabilisatorstang zorgt voor onregelmatig rijgedrag en slijtage aan de wielen. Al deze onderdelen hebben te maken met de stuurrichting en de wielophanging van de auto. Al deze onderdelen zijn erg belangrijk voor de veiligheid van het voertuig.